Event Safety Culture Ladder ‘Samen veilig en gezond werken’

Op 4 juni 2024 vindt het Safety Culture Ladder (SCL) Congres plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Dit event biedt u inzicht in de waarde en de toepassingen van SCL. En biedt u de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Tijdens de paneldiscussie worden stellingen zoals “Wat levert SCL op?”, “Waarom is SCL van belang, ook voor kleine organisaties?”, “En is de SCL ook toepasbaar voor andere soorten organisaties als ingenieurs- en architectenbureaus?” behandeld. De nieuwe versie SCL (SCL 2.0), die eind 2023 is gepubliceerd en waarop al de eerste certificaten zijn uitgegeven, wordt gevierd. Daarnaast zijn er verdiepende sessies die aansluiten bij uw kennisbehoefte.

Kortom, een inspirerend congres voor iedereen die het belang van bewust veilig en gezond werken onderkent en meer wil weten over de handvaten die de Safety Culture Ladder hierin biedt.

Dagvoorzitter
Het congres wordt geleid door Sylvia Veereschild. Als dagvoorzitter leidt zij regelmatig bijeenkomsten die gaan over grote maatschappelijke thema’s zoals gezondheidszorg, gebruik van AI in Nederland of Europese wetgeving. Hiervoor wordt zij vaak ingezet door het ministerie van VWS. Met oprechte nieuwsgierigheid, oog voor belangen en met humor en interactie zal zij deze middag leiden.

Aanmelden
U kunt zich kosteloos aanmelden voor het Event Safety Culture Ladder ‘Samen bewust en veilig werken is de norm’