Extra datum ingepland voor Auditorentraining Safety Culture Ladder 2.0

Er is veel belangstelling en vraag naar de auditorentraining Safety Culture Ladder 2.0. De training die staat ingepland op 19 en 26 juni is volgeboekt. auditoren niet te laten wachten op de eerstvolgende training in oktober is er een extra datum ingepland. Deze extra tweedaagse training vindt plaats in Delft op 27 juni en 4 juli.

Auditoren maken in deze training kennis met de Safety Culture Ladder. De training bestaat uit twee klassikale dagen en een voorbereidende e-learning. De online training behandelt het gedachtegoed en de inhoud van de thema’s van SCL 2.0. Met praktijkoefeningen traint de deelnemer zijn observatietechnieken, oefent met rapporteren en resultaten presenteren. Ook leert de deelnemer welke soft skills nodig zijn om te kunnen auditen op de SCL 2.0.

2 SKO punten toegekend aan SCL-training
Aan deze training is een waardering in het onderhoudssysteem VK toegekend van 2 punten(geldig tot september 2025). Het SKO-punt staat vermeld op het certificaat van deelname. Deze ontvangt de deelnemer na het afronden van de tweedaagse training.

Meer informatie
Geïnteresseerden in de training Auditoren Safety Culture Ladder 2.0 kunnen zich inschrijven via de website van NEN. Iedereen die bij NEN een training volgt, krijgt toegang tot de NEN Academy. In deze online leeromgeving vindt de deelnemer alle informatie over de trainingen, leerdoelen en docent. Ook het certificaat van deelname is in deze online leeromgeving te downloaden.