Webtool SCL biedt SAQ SCL 2.0 nu ook in Pools en Turks aan

Goed nieuws voor organisaties die de Webtool SCL gebruiken: de SAQ SCL 2.0 is nu beschikbaar in het Pools en Turks. Naast de bestaande talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans) kunnen organisaties die personeel hebben dat deze talen spreekt, nu ook gebruikmaken van de SAQ in hun moedertaal.

Waarom is dit belangrijk?

De Safety Culture Ladder is een instrument waarmee organisaties hun veiligheidscultuur kunnen meten en verbeteren. Het invullen van de SAQ (Self-Assessment Questionnaire) vormt een onderdeel van dit proces. Door de SAQ beschikbaar te maken in meerdere talen, is het voor een breder publiek toegankelijk.

Als uw organisatie medewerkers heeft die Pools of Turks spreken, kunt u nu de SAQ in deze talen aanbieden. Dit vergroot de betrouwbaarheid van uw self-assessment en draagt bij aan een veiligere werkomgeving.

Wat kost het?

De talen Pools en Turks zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Voor meer informatie kunt u een bericht naar info@safetycultureladder.com met als onderwerp “aanvraag talen SAQ”.

Andere talen nodig?
Heeft u behoefte aan andere talen? Laat het ons weten. Bij voldoende interesse voegen we nieuwe talen toe aan de Webtool SCL.

Bent u nog niet bekend met de Webtool SCL? Zo gaat u makkelijk van start